Meet Mastello: Een Nederlandse parel in badkamerland

Let’s be honest. Van het non-stop scrollen door Pinterest, tot het voortdurend vergelijken van tegels, kranen en meubels in de talloze showrooms: het realiseren van een nieuwe badkamer kan overweldigend zijn. Maar wat als ik je vertel over een plek waar al je badkamerwensen werkelijkheid worden, zonder dat je je hoofd breekt over de eindeloze mogelijkheden? Waar je alles onder één dak kan vinden, en dat met een unieke en persoonlijke touch? Dit is Mastello: een frisse wind in de wereld van badkamerdesign. 

 

Mastello is niet zomaar een badkamerleverancier of -merk. Het is een droom die werkelijkheid is geworden, geboren uit de creatieve geest van twee broers met een passie voor design en vakmanschap. Wat begon met het maken van één stijlvol badmeubel, groeide uit tot een magisch merk dat iedere badkamer naar een hoger niveau tilt. Hier smelten kwaliteit en functionaliteit samen, in een modern en stijvol jasje. Een absolute must-see, wat mij betreft. 

 

Mastello badkamer showroom
Badkamer showroom Mastello

 

The total package

 

Mastello streeft ernaar om een badkamer te creëren die aansluit op jouw persoonlijke leefstijl en behoeften. Kortom: het ontwikkelen van je eigen signatuur. Wat het merk daarin onderscheidt, is het totaalconcept dat je hier kan realiseren. Bij Mastello hoef je niet langer te zwoegen over welke tegels bij die ene kraan passen, of over het badmeubel dat het beste matched met je douche. Ze bieden een alles-in-één oplossing en advies, op basis van jouw wishlist. 


Veel van de producten van Mastello zijn eigen designs, wat het merk niet alleen uniek maakt, maar ook zorgt voor een samenhangend en stijlvol eindresultaat. En voor de onderdelen waarin ze zelf niet gespecialiseerd zijn, werken ze samen met top-notch leveranciers uit de markt. Zo weet je zeker dat je alleen het beste van het beste krijgt. 

 

Mastello ervaring

Mastello ervaringen

 

De Showroom Ervaring


Een bezoek aan de Mastello showroom is dan ook zeker aan te raden. Waar je bij andere leveranciers vaak een wirwar van losse elementen ziet – van kranen en wastafels tot wc's en baden – presenteert Mastello complete look- en feels. En dat zijn zeker niet de minste. Ze hebben de badkamers die ze etaleren gekoppeld aan de nieuwste trends en populaire woonstijlen, zoals wellness en Japandi, zodat je meteen een idee krijgt van hoe je badkamer er uiteindelijk uit kan komen te zien. Disclaimer: de kans dat je een “ik wil dit thuis ook” gevoel krijgt, is reëel.


De deskundige verkoopadviseurs in de showroom zijn een andere reden waarom Mastello een bezoekje meer dan waard is. Ze nemen je bij de hand en begeleiden je door het hele proces, van het eerste idee tot het uiteindelijke ontwerp. Deze persoonlijke touch zorgt ervoor dat je niet alleen geïnspireerd raakt, maar ook precies weet wat je kunt verwachten én hoe alles samenkomt tot een harmonieus geheel. Ik ben fan.

 

Mastello badkamer

Na mijn bezoek aan Mastello ben ik ervan overtuigd dat dit merk een verfrissende gamechanger is in de badkamerwereld. Hun totale plaatje, de prachtige designs en de showroom experience maken het ontwerpen van een badkamer niet alleen eenvoudiger, maar ook een stuk leuker. Dus, als je op zoek bent naar een nieuwe badkamer en je wilt genieten van een stressvrije en stijlvolle ervaring, dan is een tripje naar Mastello een grote tip van mij aan jou. 


Waar wacht je nog op? Neem een duik in de wereld van Mastello en creëer de badkamer van jouw dromen. 

Beeld via Mastello

Previous post Next post