Binnenkijken in het betoverende huis van Ganni-oprichters Ditte & Nicolaj Reffstrup

 

De Vogue house tour mag ondertussen dan wel een paar maanden oud zijn, maar deze wil ik jullie niet onthouden: het huis van Ganni’s creative director Ditte. Dit is een geweldig voorbeeld van hoe een woning een mix van fashion en interieur ademt, het karakter van de bewoner weerspiegelt én iedereen op zijn of haar gemak laat voelen. What’s not to love? Kom verder!


Stap binnen in de sprookjesachtige wereld van Ditte: het creatieve brein achter iconisch modemerk Ganni. Samen met haar man en co-founder Nicolaj kocht ze het authentieke huis uit 1865 in het Deense Østerbro in 2018 en wij mogen vandaag binnenkijken. Ondanks de vele renovaties heeft het stel de geschiedenis van het huis proberen te respecteren door de hoofdstructuur te behouden en andere elementen slechts als toevoeging te gebruiken. En óf dat ze gelukt is. 


Sesam, open u


In het huis van Ditte en Nicolaj is niets standaard. Dat is dan ook precies wat het zo boeiend maakt. Het huis ademt een subtiele, kleurrijke levendigheid, gecombineerd met duurzame meubelkeuzes die door de jaren heen zijn verzameld, als een verzameling van persoonlijke verhalen en ervaringen. Daarnaast is het huis gevuld met kunst en ontwerpen van vrienden en samenwerkingspartners. 


Het interieur van Ditte's huis is een directe afspiegeling van haar persoonlijkheid: zacht, licht en kleurrijk, met een speelse mix van prints die haar unieke stijl weerspiegelen. Een zoet bloemengordijn in de ene kamer, een gedurfde blauwe trap met een levendige groen-roze loper in de volgende - Ditte neemt geen halve maatregelen als het gaat om haar stijlkeuzes. 


Het resultaat? Een eclectische mix van kleuren en texturen, die zowel verbluffend als uitnodigend is. Dat je in elke ruimte waar je binnenkomt wordt begroet met een nieuwe outfit van Ditte, als een modekameleon die opgaat in haar kleurrijke habitat, is dan nog niet eens genoemd. 

 

  


Geen huis, maar een thuis

 

Wat de woning dan ook echt bijzonder maakt, is de aandacht voor het comfort en de behoeften van alle bewoners. Ditte heeft haar huis niet alleen samengesteld met volwassenen in gedachten, maar heeft het gecreëerd als een ruimte waar iedereen zich welkom en op zijn gemak voelt. Overal ligt speelgoed. Het is bijna als een herinnering dat het geen museum is, maar een omgeving waar echt geleefd mag worden.

 

Voor Ditte gaat het dus niet alleen om esthetiek, maar ook - en vooral - om het creëren van een huis dat haar levensvreugde laat zien. Het is een plek waar de grens tussen mode en interieur vervaagt en waar creativiteit en persoonlijkheid lekker kunnen stromen. Ik ben meer dan fan!

 

Interieur tips: Jouw huis in Ganni

 

Als je op zoek bent naar inspiratie om je eigen ruimte te transformeren in een expressieve uitdrukking van jouw unieke stijl, kijk dan dus naar Ditte's gave huis voor een dosis kleur en karakter. Zij bewijst als geen ander dat het leven te kort is om in een saaie omgeving te wonen. 

 

Ganni house tour items

 

Om je een beetje op weg te helpen, hebben we hebben hieronder een aantal ready-to-shop items voor je verzameld, die je ruimte in no time in een Ganni gevoel zullen onderdompelen. Check it out:


Jouw Ditte-inspired shopping list:

  1. Alice Palmer lampen
  2. 12-delige Rainbow bestekset (roodtinten)
  3. Dekbedset met design (tweepersoons)
  4. Hay Rey eettafel Slate Blue
  5. Alice Palmer stof (voor kussens, stoelen en meer)
  6. Zig and Zag wallpaper (Pink Zag)
  7. Kartell Pilastro kruk roze
  8. Lijstje met gedroogde bloemen

 

Laat je creativiteit de vrije loop en maak van je huis een weerspiegeling van jouw unieke persoonlijkheid. Get yourself some Ganni, honey!Previous post Next post