10x interieurevents die je niet mag missen dit jaar

Interieurliefhebbers, opgelet! Of je nu een doorgewinterd interieurprofessional, een creatieve DIY’er, of simpelweg een inspiration craving eigenaar van een nieuwe woning bent: deze 10 interieur evenementen zijn in 2024 dé place to be voor design dreamers, doers en lovers. Zet onderstaande events dus snel in je agenda en beleef de komende maanden in al haar geuren, kleuren en interieuren. Waar gaan we je zien? 

 

Top 10 interieur evenementen in 2024


1. Design District Rotterdam | 24-26 mei


Het bruisende Design District Rotterdam is een bezoekje waard voor iedereen die de nieuwste ontwikkelingen in interieurdesign wil ontdekken. Met een indrukwekkende verzameling van beurzen en evenementen, biedt het Design District een unieke kans om in contact te komen met topontwerpers en de meest innovatieve merken. 


2. 3daysofdesign Kopenhagen | 12-14 juni 


Voor een dosis Scandinavische flair moet je zeker langs de 3daysofdesign in het prachtige Kopenhagen. Er wacht een zinderend programma, vol inspirerende exposities, tentoonstellingen en presentaties van de beste ontwerpers uit de regio. En zeg nu zelf: wie houdt er niet van Deens design?


3. ShowUp Den Bosch | 1-2 september


Ben jij op zoek naar nieuwe producten voor je winkel? Dan is Showup in Den Bosch de plek waar jij begin september wilt zijn. Deze toffe inkoopbeurs biedt een breed scala aan interieurartikelen en accessoires van zowel gevestigde merken als opkomende ontwerpers. Jij vindt hier dus hoe dan ook gave items voor jouw store. 

 

Interieur event agenda

 

4. Maison & Objet Parijs | 5-9 september


Maison & Objet is een van 's werelds meest prestigieuze inkoopbeurzen voor de detailhandel. Met een eclectische mix van meubels, verlichting, textiel en accessoires, is dit evenement een must-visit voor iedereen die op zoek is naar de nieuwste trends in interieurdesign. Daarnaast is een paar dagen rondwandelen in de stad der liefde ook geen vervelend idee, toch? 

 

5. Architect @work Amsterdam | 11-12 September


Voor de architecten onder ons, is Architect @work in Amsterdam een don’t miss out-evenement. Je vindt hier de nieuwste materialen, technologieën en producten die je nodig hebt om je projecten naar een hoger niveau te tillen. Hier ligt de focus niet alleen op het materiaal en de productie van een product, maar ook - en vooral - op alle processen die producten doorlopen. 

 

6. ETC Design Center Experience: 15-16 September


Behoefte aan een unieke consumentenervaring? Zoek niet verder en bezoek de ETC Design Center Experience op 15 en 16 september. Hier kan je niet alleen de nieuwste trends ontdekken, maar ook genieten van inspirerende workshops en lezingen. Zó leuk!

Interieur evenementen 2024

 

7. GLUE Amsterdam | 19-22 September


GLUE Amsterdam is een must-visit voor iedereen die geïnteresseerd is in design en architectuur. Met een driedaagse designroute langs de beste creatieve hotspots van de stad, is dit evenement een ware viering van creativiteit en vakmanschap. What’s not to love?

 

8. Destination Design Eindhoven |15-17 September


Destination Design in Eindhoven is in september dé super spot voor interieurprofessionals. Met een indrukwekkende line-up van exposities, lezingen en netwerkmogelijkheden, is dit de uitgelezen plek om je kennis te vergroten en je netwerk uit te breiden. Goede connecties komen in onze wereld altijd goed van pas, dus ik zou zeggen: sla je slag. 

 

Interieur beurs Nederland

 

 

9. Vt wonen & design beurs Expo Vijfhuizen | 1-6 Oktober


Ben jij in need of inspiration voor je eigen huis? Zorg dan dat jij vt wonen & design beurs in Expo Vijfhuizen in je agenda hebt staan. Met bakken aan inspirerende exposities, workshops en presentaties, is dit dé plek om je interieurplannen tot leven te brengen. 

 

10. Dutch Design Week Eindhoven | 19-27 Oktober


Last but - surely - not least, mag de Dutch Design Week in Eindhoven niet ontbreken in dit lijstje. Met ruim 2500 designers op zo’n 100+ locaties verspreid door de stad, een berg aan tentoonstellingen, lezingen en meer, is DDW het grootste designevenement van Noord-Europa. Het negendaagse evenement viert de creativiteit en innovatie van Nederlandse ontwerpers en biedt de unieke kans om de nieuwste trends en ontwerpen te ontdekken. Tip: Ontdek en check van tevoren het programma. Zo kan je straks beter je weg vinden tussen alle inspiratiebronnen en daardoor het maximale uit je bezoek halen. 

 

Brigitte

Je hoeft je de komende maanden in ieder geval niet te vervelen. Met onze top 10 interieur evenementen voor de boeg in 2024, is er geen excuus om niet geïnspireerd te raken en je stijl naar een hoger niveau te tillen. Dus zet deze data in je agenda, verzamel je mede-interieurliefhebbers en maak je klaar voor een seizoen vol design en inspiratie. Ready? Set.. Go! 

Previous post Next post