IKEA x Raw Color: Kleurrijke must-have items voor je huis

Een harmonie van levendige kleuren die je ruimte transformeert in een bruisend feest voor de zintuigen. Dat is preciés wat de nieuwe TESAMMANS-collectie van IKEA, ontworpen in samenwerking met het Nederlandse designduo Raw Color, belooft te zijn. Ik kan je verzekeren: dit is een visueel spektakel dat je niet wilt missen. 


Het is dé aankondiging waar colourlovers op hebben gewacht. IKEA slaat de handen ineen met het ontwerpersduo Raw Color uit Eindhoven en introduceert de nieuwe TESAMMANS-collectie.


In de TESAMMANS-collectie wordt de woonkennis van IKEA met het kenmerkende design van Raw Color gecombineerd. Het staat volledig in het teken van het harmonieus samenvoegen van kleuren, abstracte vormen en strakke lijnen; de herkenbare stempel van Raw Color. Zo verrijken de items elke ruimte met een explosie van kleur. What’s not to love?

 

TESAMMANS collectie IKEA


De creaties uit de IKEA TESAMMAN collectie


De TESAMMANS-collectie omvat meubels, textiel en woonaccessoires. Kortom: alledaagse producten, omgetoverd tot kleurrijke blikvangers. Zo bevat het knusse TESAMMANS plaid meer kleuren dan je op het eerste gezicht zou denken, is het wollen vloerkleed met blokpatroon hét statement piece voor in de woonkamer en lijkt de TESAMMANS bijzettafel met zijn geribbelde vorm en vrolijke kleuren op een snoepje.

 

Raw Color IKEA collectie

De TESAMMANS producten zijn niet alleen mooi, maar ook functioneel. Zo biedt het opbergmeubel in zachtroze, rood en mosterdgeel bijvoorbeeld plaats aan meerdere boeken en bureauaccessoires en is het door de handige wieltjes easy te verplaatsen. 


TESAMMANS: Raw Color's meesterwerk van kleur


De collectie is niet zomaar een samenraapsel van kleuren; het is een doordacht meesterwerk van Raw Color. Elk kleurenpalet is met zorg gekozen, waardoor je elk item uit de collectie moeiteloos met andere items uit de collectie kan combineren. Ze combineren in alle producten koele tinten met warme tonen. Bekijk bijvoorbeeld eens de rode lampenkap, waarbij de kleur van warm baksteenrood naar koel puddingroze loopt. Wat in eerste instantie een clash lijkt, blijkt een match. Love it!

 

TESAMMANS collectie IKEA

Daarnaast zijn de kleuren in deze collectie niet alleen gekozen voor de look en feel, maar hebben ze ook een diepere betekenis.

Tijdens mijn studie, waar kleurenpsychologie een centrale rol speelde, ontdekte ik de kracht van kleur. De TESAMMANS-collectie is een perfect voorbeeld van hoe kleuren een positieve impact kunnen hebben op onze emoties en gemoedstoestand. De combinatie van levendige tinten brengt vreugde, enthousiasme en blijdschap in je huis. Maar Raw Color zou Raw Color niet zijn als ze niet ook op een subtiele manier rust en sereniteit toevoegen met prachtige blauwtinten.

 

TESAMMANS kussen IKEA


Dus, kleur connaisseurs: maak je klaar voor de TESAMMANS-collectie van IKEA en Raw Color. Laat je inspireren, omring jezelf met positieve energie en geef je huis én je stemming de kleurrijke boost die ze verdienen. Deze collectie is niet alleen bedoeld om je huis te decoreren; het is een uitnodiging om elke dag te vieren. Het gaat 29 maart van start en is alleen te vinden in de Eindhoven, Delft en Amsterdam vestigingen volgen op 1 april. Zal jij er die dag te vinden zijn?

Previous post Next post