Dit zijn de 5 leukste interieurmerken van dit moment

Madame Garage


Leuke lampen in huis maken je interieur helemaal ‘af’. De dames van Madame Garage zijn een kei in het maken van unieke lampen met een mooie voet en nog knappere lampenkap. Wanneer je in het atelier loopt weet je bijna niet waar je moet kijken, omdat hier de meest waanzinnige combinaties voorbijkomen. En het mooiste is dat je alles met elkaar kunt combineren. Hier koop je lampen die helemaal bij jouw interieur en smaak passen.


Madame Garage op Instagram

Fést Amsterdam


Dit merk staat op dit moment hoog op mijn favorietenlijstje. Niet alleen omdat ze met mooie collecties komen, maar vooral omdat zij er eigenhandig voor zorgen dat je in de winkels ziet hoe je veel kleuren mooi met elkaar combineert. Felle kleuren, zachte kleuren en contrasterende kleuren in mooie materialen. Onlangs hebben ze een vestiging geopend in Rotterdam en als Rotterdamse word ik heel blij van deze aanwinst in de stad. Niet geheel onbelangrijk: je wordt ontzettend fijn geholpen door het personeel.


Fést Amsterdam op InstagramAnthropology


Dit Amerikaanse pareltje is eindelijk in Nederland neergestreken. Anthropology is er voor iedereen die houdt van kleur en niet vies is van een printje op zijn tijd. In de winkel vind je een combinatie van kleding en interieuritems. Servies in mooie kleuren, de leukste originele prints en af en toe zo kitsch dat het mooi is.


Anthropology op Instagram


Georges


Wanneer je het over knappe merken hebt kan Georges niet ontbreken. Tegenwoordig worden vooral de lampen gekopieerd, maar dit mooie franse merk heeft genoeg andere items. Van kaarsen tot wandlampen. Allemaal in de Georges-stijl die we gewend zijn.


Georges op Instagram

LX matten


Vertel mij dat ik niet de enige ben met zo’n grijze droogloopmat bij de voordeur? Wel omringd door mooie tegels, maar toch. Het is normaal gesproken toch altijd een beetje kiezen tussen grijs, zwart of bruin. Aan jou de taak om te beslissen welke het minst lelijk staat in jouw interieur. Sophie Tienstra van LX matten heeft daar iets op verzonnen. Droog- en schoonloopmatten die wél een leuke print hebben en helemaal matchen met jouw stijlvolle interieur.


LX matten op Instagram

Next post