Tegels: jouw geheime wapen voor een upgrade van je huis

Bijzondere tegels in interieur
via Studio GDB

 

Toen ik laatst in een brunchzaak kwam, werd ik spontaan verliefd. Dat had niets te maken met Valentijnsdag, maar met de prachtige tegels van Studio GBD die van de counter een kunstwerk maken. Geloof me: I would run miles for those tiles. Wij zijn bij House of Pretty Things dan ook gek op de kracht van kleurrijke tegels in huis. Van een tof keukenblok als eyecatcher tot een colourful backsplash en van een speels betegeld nisje tot een volledig betegelde badkamer; bijzondere tegels bieden dé oplossing voor het upliften van je interieur. Wij zijn fan! Disclaimer: jij straks ook. 


Wie zegt dat tegels saai of passé zijn, heeft nog nooit een tegel gezien van merken als Studio GDB, Rozetta Tiles, Smink Studio en Bert & May. Deze merken bieden toegang tot de magische tegelwereld, met items die jouw huis in no time omtoveren van gewoontjes naar buitengewoon.

Tegels badkamer

 via Studio GDB

 

De kracht van tegels in je interieur 

 

Tegels zijn een mooie, moderne én makkelijke optie om een unieke en levendige upgrade aan je ruimte te geven. Van speelse patronen tot bonte ontwerpen: je zal er tijdens je zoektocht naar tegels achterkomen dat je het zo gek kan maken als je zelf wilt. Ons advies? Durf te experimenteren en combineren met verschillende kleuren, formaten, structuren en designs. Kies je voor de populaire visgraatvorm, een vintage look en feel of een magisch mozaïekspektakel vol kleur? De mogelijkheden zijn eindeloos.

 

Ben je iets minder uitgesproken in je stijlkeuzes? Gebruik de tegels dan in een kleiner stukje ruimte en kies de terug-van-weggeweest handvorm- of zellige tegel als jouw geheime wapen. Deze tegels lenen zich perfect om elke ruimte karakter te geven, zonder te overdrijven. En het beste deel? Omdat ze met de hand gemaakt zijn, krijg je een geweldige textuur die je nergens anders vindt.

 

Tegels zijn niet zomaar stukjes op de wand of vloer. Het zijn artworks die jouw ruimte moeiteloos naar een hoger niveau tillen -  en jij bent de kunstenaar.

 

Originele tegels keuken

via Smink Studio

 

Kleurrijke tegels keuken

via Smink Studio

 

Kleurrijke tegels voor de keuken 

 

De keuken is het kloppende hart van je huis. Waarom zou je het dan niet wat extra liefde geven? Introducing: keukentegels. Door een makeover met nieuwe tegels ga jij in no time van een nietszeggende en saaie keuken naar een culinaire speeltuin vol klasse en stijl.

 

Ga voor tegels met opvallende patronen en/of levendige kleuren in of rondom het keukenblok en creëer een eyecatcher plek voor de fortuinlijke thuiskok. Of gebruik de backsplash in je keuken als canvas voor je tegels, waardoor de hele keuken meteen een nieuwe look en feel krijgt.

 

Tip: combineer twee kleuren tegels op de achterwand van je keuken voor een speels effect. Het is als het toevoegen van kruiden aan je favoriete gerecht: het geeft een ultieme upgrade aan het geheel.

 

Bijzondere tegels badkamer
via Studio GDB

 

Spice up je badkamer met bijzondere tegels

 

En wat dacht je van de badkamer? De ruimte waar je iedere dag begint en waar je verdient tot rust komt na een lange dag. Met bijzondere sfeervolle tegels, bijvoorbeeld als spatwand of op één muur in de douche, creëer je een badkamer die zo uit een woonblad lijkt te komen. Met welke tegelcombinatie ga jij jouw badkamer of keuken een colourpop cadeau doen?

 

Waar wacht je nog op? Neem afscheid van die kleurloze ruimtes en omarm de tegelrevolutie. Ga op inspiratietour langs merken als Studio GDB, Rozetta Tiles, Smink Studio en Bert & May en tegel er lekker op los. Mocht je nu wat hulp kunnen gebruiken in het kiezen van de juiste (look en feel, vorm en/of maat) tegels voor jouw ruimte, geef dan gerust een gil. Samen creëren we een kleurrijk kunstwerk met tijdloze tegels. 

Previous post Next post